Fäll helst inte träd själv

God morgon, god morgon och välkomna till bloggen! Som alla mina kära och härliga följare vet om är min sommarstuga på landet utanför Uppsala en riktig idyll. Jag är händig och fixar och snickrar på huset och ordnar i trädgården, det mesta gör jag själv men inte allt. Det finns vissa saker som jag har behövt få hjälp med, sådant som jag ligger utanför min kompetens, och som ett exempel ska jag berätta om ett företag som jag vände mig till då de kan vara behjälpliga inom trädfällning i Uppsala, för träd vågar jag sannerligen inte fälla själv. 

Jag behövde få bort två glesa och vindpinade tallar, och sedan behövde jag även få hjälp att forsla bort de nedsågade träden, och då vände jag mig till Knivens Trädfällning. Jag fick bra hjälp av det här företaget, ett företag som jag i dagens inlägg vill ge som tips till er följare som även ni skulle behöva få hjälp inom trädfällning här i Uppsala. Det är ju så här att det varje år skadas ett tiotal personer i Sverige i samband med att de faller träd, och något eller några dödsfall årligen sker tyvärr som en konsekvens av att den som fällde trädet möjligtvis hade gjort någon missbedömning, Med andra ord, trädfällning är farligt och därför tycker jag att man ska vända sig till någon som är utbildad inom området och till och med har ett företag vars syfte är att kunna erbjuda trädfällning. Befinner man sig här, i eller i omnejd av Uppsala och behöver hjälp inom trädfällning, är Knivens Trädfällning ett mycket bra företag att vända sig till. Knivens Trädfällning är rätt nystartat, men han som har företaget har arbetat i 25 år med att fälla träd och vet verkligen vad han sysslar med.