J.J Tak & Bygg AB

Dagens inlägg kommer att handla om ett företag vars takläggare i Gävle har renoverat mitt tak. Det handlar om min sommarstuga som egentligen är så mycket mer än en sommarstuga, för där tillbringar jag i stort sett all ledig tid. Huset har sina fel och brister, men det har väl egentligen alla hus. Det mesta är det ingen brådska med att rätta till men så var det ju så här att jag under en regnig dag i juni upptäckte att taket läckte, och sådana saker bör man ju så fort som möjligt åtgärda då skadorna annars kan breda ut sig och bli riktigt stora, och dyra förstås. Här gällde det att gå till handling med en gång och jag hörde då av mig till företaget J.J Tak & Bygg AB, på grund av att det jag hade läst om dem när jag googlat på företag inom takläggare i Gävle, var att de hade kompetensen till att renovera tak. Mycket riktigt, det visade sig att dessa takläggare i Gävle, de var två till antalet som kom hit och renoverade taket, verkligen var kunniga inom det här området och det visade sig när de var här att taket var i riktigt dåligt skick på sina ställen, men inte värre än att taket gick att renovera. Jag är förstås glad över att inte hela taket behövde bytas ut. Det är verkligen bra att det här företaget kunde komma hit och hjälpa mig, och när takrenoveringen var klar så slapp jag ju givetvis att ställa hinkar utplacerade på strategiska ställen inne i huset. Jag kan varmt rekommendera dessa takläggare i Gävle till er som behöver hjälp med era tak oavsett om hela taket behöver bytas eller om det är en renovering det är frågan om.