Härligt fräsch efter ansiktsbehandlingen

Jag fick höra att jag är världens bästa mamma, och nu också mormor, trots att jag inte är äldre än 48. Det värmer förstås att barnen tycker så, och när jag fyllde år så kom mina döttrar hit och berättade om en överraskning som väntade. De tyckte att jag var värd att få skämmas bort en stund med en ansiktsbehandling och de tog med mig till en salong som heter Amazonit Friskvård, och det här är en salong för er alla i Borås som är intresserade av en ansiktsbehandling. 

Det var min äldsta dotters idé att ta med mig till denna salong, för hon hade varit där och gjort en ansiktsbehandling som hon kände sig nöjd med. Hon tyckte att så mycket som jag har ställt upp i vått och torrt så var det här mig väl unt. Det var avkopplande att komma till Amazonit Friskvård och få en ansiktsbehandling som rengjorde på djupet, efteråt var det nästan som om jag såg några år yngre ut än vad jag är, och jag kan lugnt säga att det inte var sista gången som jag gick till Amazonit Friskvård för att göra en ansiktsbehandling. Det var nämligen så här, att förutom att denna ansiktsbehandling i Borås rengjorde på djupet, så slätade den ut fina rynkor och linjer i ansiktet, så det var väl ungefär som ett “ansiktslyft-light”. Efter att jag själv har fått uppleva hur bra detta var, så är det minsta jag kan göra att berätta om den här möjligheten till er alla i Borås som vill göra en ansiktsbehandling. Om ni redan nu vet med er att ni vill göra en ansiktsbehandling så kan ni boka in en tid inifrån Amazonit Friskvårds egen sida på nätet.