Behöver du i Huddinge en glasmästare?

Hej och hallå och alla är varmt och hjärtligt välkomna in på min hörna här på nätet. I förra veckan bar det sig inte bättre än att jag fick ett stenskott i framrutan på bilen. Min första impuls var att åka till en verkstad och byta rutan. Men efter en stund kom jag på att en vän till mig som också fått stenskott, det var i somras, hade berättat att han vänt sig till en glasmästare i Huddinge och fått hjälp till att laga stenskottet. Jag kom dock inte ihåg till vilken glasmästare i Huddinge, så jag ringde in vän som berättade att det var till Glasmästare Stefan Holmlund han hade vänt sig. 

Även om en ny ruta hade gått på bilförsäkringen, minus självrisken, så tänkte jag ändå att det bästa var att få rutan lagad. Jag tycker att man i första hand ska föröka laga det som finns eftersom vi lever i en tid då den här slit- och slängmentaliteten har brett ut sig. Varför inte en stenskottslagning om det är möjligt, då har man på något vis ändå sparat på jordens resurser. Jag fick hjälp av Glasmästare Stefan Holmlund och det blev en lagning som var så bra så att det inte ens blir en anmärkning på bilbesiktningen när det väl är dags. Jag fick veta när jag var hos denne glasmästare i Huddinge att det går att få hjälp med det allra mesta inom glas, alltifrån inredningsglas, glas till bostäder, och så även bilglas när det gäller stenskottslagning eller solfilm. Det gör självklart denne glasmästare i Huddinge till en intressant glasmästare för alla i det här geografiska området som behöver hjälp inom glas av det ena eller andra slaget.