Ångrar att jag inte utbildade mig till snickare

Hur är det med er alla denna dag i mitten av december? Jag tror att flera av er just nu funderar och planerar inför julen. För egen del är mina tankar på annat håll, för jag sitter just och funderar över hur det hade varit att arbeta som snickare? Det var nämligen så här att min kära granne hade besök av en snickare ifrån Norrköping för ett par dagar sedan, för hon ska nämligen renovera köket, och då kom det hem en snickare till henne för att planera inför köksrenoveringen. Att hon valde att vända sig till Huzers Bygg förstår jag ju väl eftersom det är flera i vår bostadsrättsförening som har vänt sig till denna byggfirma och fått hjälp av deras snickare i Norrköping, och alla som vänt sig till dem säger samma sak, att det är duktiga snickare som är noggranna och alltid har sett till att dem som vänt sig dit har blivit nöjda.  

Nu är jag 40 plus och de är nästan försent för min del att skola om mig. Min dröm när jag var ung var att bli snickare, men sedan hade jag en period i tonåren då jag skulle välja gymnasieutbildning som jag vacklade, och fick ett infall att bli elektriker i stället. Jag har väl egentligen inte ångrat det, men samtidigt har jag aldrig kunnat släppa tanken på hur roligt det skulle vara att jobba som snickare. Från det ena till det andra så finns det givetvis en orsak till att så många som bor här i huset har vänt sig till Huzers Bygg och det är för att deras snickare i Norrköping är erkänt skickliga, och ser till att renovera utifrån konstens alla regler så det blir fackmannamässigt utfört.